No juu, kävi sitten ilmi, että kyllä se hernekeiton valmistus täälläkin onnistuu. Yksi päivä puhelin kokkausintoisen ystävättäreni kanssa (joka  muuten saisi avata oman bloginsa, nimittäin herkullisia ohjeita piisaa tällä naikkosella) ja puhelin hänelle, että vitsi, kun mies haluaisi hernekeittoa, vaan kun ei ole niitä herneitä.

Ja heti tuli 1-0, nimittäin onhan täällä herneitä, sanoi ystävättäreni ja vielä kaupassa, joka sijaitsee ihan meidän kulmilla.

Niin muuten, täällä kun käy ruoka-ostoksilla, käy usein  niin, että haet maidot, jogurtit, vedet ja kananmunat yhdestä kaupasta, lihat, kalat ja vihannekset toisesta ja jauhot, riisit ja kaurasuurimot kolmannesta. Eli  melkoista rallaamista on käydä ruoka-ostoksilla, kun välimatkatkin on mitä on...

Mutta herneisiin... Niin, eihän siinä sitten auttanut, kun mamman myontää oma tyhmyytensä taas kerran. Split green peas, siis halkaistuja herneitä, herran jestas!!!

Tässä ne lepäävät, vihreät herneen puolikkaat, odottamassa pataan pääsyä. Yksi setti on jo hernekeitoksi asti päässyt ja oli muuten hyvää hernekeittoa!!! Niin ja kiitos maistuvasta hernekeitto-ohjeesta kuuluu Rapelle!

1222256.jpg