Nyt se on päätetty! Laihis alkaa, tai ainakin joku sen tapainen... Kevyempää ruokaa, liikuntaa ja positiivista asennetta! Siinäpä onkin tavoitetta, juu! Mutta nyt olen sen päättänyt, läskit lähtee!!!

Ja tämä viikko alkoikin varsin hyvissä merkeissä, aamulla tyttö kerhoon ja mamma salille. Sinne menin, nihkeän hien hajuun minäkin, lasihuoneeseen täynnä miehiä ja naisia ähkimässä kuntopyörissä, juoksumatoilla, steppereissä ja kolistelemassa painoja, puntteja ja vaikka sun mitä voimalaitteita.

Puoli tuntia kuntopyörässä tukka hiestä märkänä, sillä enhän ole liikkunut tosissani aikoihin ja puolituntinenkin pisti kyllä sykkeet kohdilleen... Ja sen jälkeen kuntolaitteiden ihmettelyä ja kaikenlaista kokeilua. Puntin nostoa, vatsaliikkeitä ja puhinaa... (ei liikaa eka kerralla, ettei jää huono maku suuhun. Varovasti aloitellen hyvä tulee... toivon mukaan!)

Olo oli reilun tunnin jälkeen varsin mukava ja olinpa itseeni pitkästä aikaa varsin tyytyväinen! Sainpas mentyä salille minäkin. Ja parasta tässä lie se, että saanpa miehellekin kehaista, että siellä se olin minäkin, milloinkas sinä?