Miehelläni oli eilen toive... No senhän tietää millaisia miesten toiveet ovat...

Pitäisi kuulema vaimorakkaan illan hämärtyessä hypähdellä joululahjoiksi saamissaan alusasuissa, ostettu muuten juuri edellisessä vuodatuksessa parjaamastani Victoria's Secretistä, sillä sentään jotkut tuon liikkeen asuista mallaavat vähän naisellisemmillekin naisille... :-)

Mutta siis haloo, talossamme on tällä hetkellä niin kylmä (pakkasia on pidellyt jo pidemmän aikaa ja täällähän ei juuri eristyksiä tai 3-kertaisia ikkunoita tunneta, ehei), että taloparkamme nurkissa vinkuu tuuli ja lattiatkin ovat kuin jääkalikat ja kun pujahdan illalla sänkyyn, on päälläni jotain ihan muuta kuin mieheni ostamia pitsiunelmia.

Meinasi siippani tukehtua ruoka-annokseensa, kun sanoin hänelle napakasti, että joo katsotaan asiaa uudelleen noin 20 lämpöasteen (niin ja suoraan sanottuna mielellään 5-10 kilonkin) päästä!

Siinä sitten keskustelimme niitä näitä ja sanoinkin heti, että tämä tarina menee blogiini. Ja hän avuliaana lähti jo minulle muotoilemaan, kuinka tämän tarinan tänne kirjoittaisin.

Sanoinkin rakkaalle miehelleni, että voisitpa perustaa oman blogisi, tosin sitten jo heti tajusin, että siitäpä taitaisi tulla aika yksitoikkoinen ja tylsä blogi tyyliin,

en saanut

en saanut

en saanut

melkein onnisti

en saanut

likeltä kävi

en saanut

Jessss, maaliiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!