Rakastan ruokaa ja jostain syystä erityisesti aasialainen ruoka on tämän mamman makuun. Suussa sulaa niin sushi, intialainen kuin thaimaalainen ruoka lukuisten muiden maiden herkkujen lisäksi.

Eikä tietty mikään voita kesäisiä uusia perunoita, tilliä, voita ja silliä, njam!

Mutta mieheni teki viime viikolla tällaista herkkua. Tämän valmistus on melko simppeliä, ja itse asiassa herkun peruspohjaksi käytetty Santa Maria sarjan tahna/jauhe on ostettu Suomesta.

Ohjettakin voin laittaa tulemaan, kunhan saan sen mieheltäni kinuttua... Ohjeessa on pari niksiä, jotka on hyvä ottaa huomioon. Mieheni nimittäin ikäänkuin marinoi kanan ennen valmistusta tuossa jauheessa ja oliiviöljysekoituksessa, jolloin maut imeytyvät lihaan paremmin. Mutta tarkka ohje tulee myöhemmin.

Tässä kuitenkin jo kuva annoksesta sekä käyttämästämme Penang curry valmisjauheesta. Kuvassa myös Raita jauhe sekä Tikka masala jauhe, kaikki jauheet ostettu tosiaan Suomesta!

1222248.jpg

1222251.jpg