Nimittäin syntymäpäivillä taas oltiin viime viikonloppuna ja hauskaa oli! Kutsut olivat tällä kertaa kotosalla, herkkua oli jos sun millaista (niitä sitten mussutettiinkin posket lommolla) ja mukana menossa oli ilmapallotaitelija-setä, joka loihti kutsuvieraille toinen toistaan upeampia luomuksia!

Tämänkin perheen neidin huoneesta löytyy nyt hauska sudenkorennon muotoinen ilmapallo (niin pitkään kuin kaasuja pitelee). Toinen taideteos, kissapallo lähti jo viimeiselle matkallaan, roskakoriin...

Ja kyllä vaan, lasten synttärikutsuistakin saadaan täällä miltei sirkushuvia aikaiseksi! On sun mitä ohjelmaa ja synttärinviettopaikkaa tarjolla. Ja sitten ne party favorit ja naksut, ruoat, kakut ja sun muut herkut. Ja mitä päälle ja mikä teema ja montako lasta ja mitä, missä, milloin??? Pää pyörällä vähemmästäkin...

Vaan onneksi tarjolla on niitä eri mahdollisuuksia, löytyy pomppulinnapaikkoja, kiipeilypaikkoja, monipuolisia teemaravintoloita, ja erikseen tytöille tarkoitettuja meikkaus- ja hienostelupaikkoja, poniajelua, pehmolelujen täyttöä, pojille autolla ajelua, cartingia, hohtokeilausta, lunar-minigolfia ja vaikka sun mitä. Ja osassa on jopa ns. avaimet käteen periaate, eli milteinpä kakkupalatkin tungetaan vieraiden suuhun, niin on pitkälle vietyä palvelu täällä maassa.

Ja jos kuitenkin haluaa viettää kutsut kotona, niin synttäreille voit tilata vaikkapa kotieläinpihan, papukaijoja, ja sitä poniajelua, pienoisjunavaunun (joka ajeluttaa lapsia pitkin korttelia), tai oman vuokrattavan pomppulinnan, pellejä, ilmapallotaikureita ja vaikka sun mitä.

Ihanaa ja mahtavaa, pieni muttapuoli vaan, nimittäin se hinta!!! Kyllä vaan, lastenkutsuilla osataan rahastaa!!! Juu, ja synttärit on tiedossa tässäkin huushollissa toukokuussa, että paniikkia pukkaa!

Mistähän se tämäkin ajatus päähäni pulpahti, mutta oli se vaan helppoa silloin ennen.Täytekakku ja limut pöytään ja eikun pihapiirin lapset koolle. Silloin riitti vielä mielikuvitusta niin isommilla kuin pienemmilläkin keksiä leikit kutsuihin, toista se on nykyään... Ainakin täällä suunnassa maailmaa...

Avaimet käteen synttärikutsujen aika on tullut!!! Olenko valmis???

1211560.jpg

Neitimme sudenkorento-ilmapalloluomuksensa kanssa. Ja hmm, kuvakulma on tässä ehkä hivenen, sanoisinko, epäilyttävä... Mutta kyseessä siis ihan vain ilmapallo :-)