Happy Valentine's Day!

XOXO

1294705.jpg

Fast Valentine Flowers-teltta lähikaupan pihassa...

Ruusuja, tulppaaneja, sekakimppuja...

Miehiä hajamielisen/epätoivoisen/toiveikkaan näköisenä kukkia valikoimassa...

Punaisia, vaaleanpunaisia, valkoisia cupcakeseja punaisilla/vaaleanpunaisilla/valkoisilla frostingeilla...

Suklaita: rasioissa, mansikoissa, ja kohta suussa...

Oh la laa!!!

Se oli taas Valentine's Day!

------------------------

Itselle ystävänpäivänä on tärkeintä yhdessäolo ja kauniisti katettu, maittava illallinen vaikkapa hyvän viinin ja musiikin tahdittamana.

Samoin tärkeää on muistaa sukulaisia ja ystäviä niin lähellä kuin kaukana. Eli poikkeamme kovasti amerikkalaisista. Täällä Valentine's Day on sydänkäpysten päivä. Päivä, jolloin osoitetaan rakkaalle tyttöystävälle/rakastetulle/vaimolle kuinka ihana/suloinen/haluttava hän on ja sen osoittamiseen on keksitty omat tapansa.

Siis kaupan kautta, toisin sanoen...

Jos et osta rakkaallesi vähintään sitä vakkarisettiä: kukkakimppu, suklaarasia ja ilmapallo (ja kaikki extra on tietty aina plussaa...), voit varautua pahimmassa tapauksessa nukkumaan koirankopissa, niinkuin tämän aamuisissa uutisissa leikkimielisesti varoiteltiin... :-(

Myös timanttiliikkeet tietävät tämän tärkeän päivän tarkoituksen.

Jos et osta vaimollesi/tyttöystävällesi/rakastetullesi sitä hulppeaa timanttihärdelliä (hintahaitari on sentään aika lavea, koruja löytyy n. $100-3000 taalan hintaluokissa), on rakkautesi osoitus jäänyt mahdollisesti hivenen valjuksi.

Niin että, mitenhän on... ???

Pitäisiköhän miehenikin tästä vielä karauttaa lähimpään Jarediin, Zalesiin tai Keysiin viime hetken ostoksille, kun kellokaan ei ole vasta kuin iltakasissa täkäläistä aikaa... Hmmm, siinäpä pohdittavaa kerrakseen... ???

Ei kylläkään minulle....