Minut paremmin tuntevat tietävätkin, että olen aina ollut hulluna kirpputoreihin, käytettyihin esineisiin ja huonekaluihin. Ja tämä harrastus on saanut täällä ihan uuden sävyn, kun olen löytänyt Amerikan salattujen aarteiden kätköpaikat, eli ne ihanat, kamalat garage salet.

Huomaan pörräileväni harvase lauantai-aamu maasturillani kurvaillen, hivenen jännittyneessä mielentilassa pitkin kylänraittia, sillä näin keväällä on ehdottomasti parasta aikaa bongailla ihanuuksia garage saleista.

On lämmintä, on aurinkoista (ainakin pitäisi olla), on kevätsiivouksen aika yhdessä sun toisessa perheessä ja mikä parasta: keväisin järjestetään community garage saleja, joissa kokonainen omakotitalo-alue laittaa pystyyn pienimuotoiset käytetyn tavaran myyjäiset ja yhdestä sun toisesta pihasta tai autotallista voi bongata vaikka mitä jännittävää.

Viime viikonloppuna eksyin kahden eri asuma-alueen community garage saleihin ja matkaan tarttui
jos sun mitä, enempi tai vähempi tarpeellista tavaraa...

Niitä sitten esittelin ylpeänä ensin miehelleni ja vielä edelleen lauantai-iltana ystävättärelleni ja sain kuulla kaiken ihastelun keskellä, että hänkin oli harrastanut lauantai-aamuna ihan samaa ja siinä sitten vertasimme ja ylistimme suu vaahdossa omia löytöjämme :-) Ja kyllähän niitä taas tuli tehtyä... Monenlaisia löytöjä.

Matkaan tarttui niin kirjaa, lelua, pehmoja, tuoksuja, muutama vaatekappale ja sitten...

Ihania, isokokoisia simpukoita, sillä niitähän nyt siis aina tarvitaan...

Ja sitä sekalaista sisustushärdelliä, joka on siis ehdottomasti se artikkeli, joka tätä mammaa eniten kiinnostaa...

------------------------------------------------------------------------------

Tässä vielä muutama kuvatus löytämistäni sisustus-aartehista:

1495451.jpg

Valkoinen kipsipilari

1495454.jpg

Tämä ihana, kylpylähenkinen pilari päätyi mamman ja isukin kylppäriin. Oli kuin tehty tohon suihku-allashärdellin keskelle tilaa jakamaan ja silmää piristämään. Päälle ripottelin omista ruusupuskista keräämiäni, vienosti tuoksuvia ruusun terälehtiä sekä toisen garage sale löytöni, yhden niistä tosi tarpeellisista simpukoista... Valkoinen pilari ja simpukka maksoivat yht. 4,50 taalaa.

1495456.jpg

Tämä meksikolaistyylinen sohvapenkki oli mielestäni eri hyvä löytö. Tämä on muhkea ja melkoisen painava huonekalu, jonka alaostasta löytyy tilavat vetolaatikot kengille tai vaikkapa laukuille. Penkki löysi heti paikkansa eteistilasta ja suunnitteilla on jossain vaiheessa hankkia/tehdä vielä pehmeä istuintyyny antamaan lämpimämpää sävyä ja istuinmukavuutta tälle erikoiselle huonekalulle. Tämä olikin sitten kallein garage sale-hankinta tähän mennessä, hintaa tälle löydölle jäi pienen tinkaamisen jälkeen 50 taalaa. Mutta sisustusliikkeessä hinta on toki aivan eri luokkaa, joten olin ihan tyytyväinen tekemiini kauppoihin...

1495459.jpg

Ja viimeisenä löytönä vielä takorautainen, valkoiseksi maalattu linnunhäkki, jonka sisälle löysin samaisilta garage sale pihamailta vielä kivat köynnöskukkaset. Tämä setti maksoi yht. 3 taalaa.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Vielä on tiedossa muutamat isot community garage salet tämän kevään aikana. Ja lähiviikkoina pitäisi olla samanlainen tapahtuma omallakin asuinalueella, jolloin ajattelin itsekin myydä kaapeista ja autotallin/ullakon kätköistä kaikkea ylimääräistä tavaraa.

Garage salet ovat kyllä oiva tapa kierrättää ja päästä eroon kaikesta turhasta tavarasta. Ja kuinka kätevää, kun ei tarvitse lähteä mihinkään kauhean tavaramäärän kanssa, avaat vaan aamuvarhain autotallin ovet, kamat esille drivewaylle ja eikun kaupantekoon!!!