Viime päivien letkautuksia a la 4-vee...

------------------------------------------------------------------------------

Isi ajaa autolla ja pöräyttää kesken ajomatkan paukun. Tytär istuu iskan takana ja jo kohta kuuluu. Yij! Kuka täällä haisee? Isi vastaa nolona, että: No isiltä taisi päästä paukku, johon tyttö vastaa napakasti: Mene vessaan! Ja jatkaa vielä enkuksi. Yuij! Daddy stinks! I cannot smell this anymore!!!

Eilen ajoimme papan kyydissä ja navigaattori päästeli kaikenlaisia hassuja ääniä. Kun pappa ajoi vähän ylinopeutta, navigaattori ammui aina hassusti kuin lehmä (hm, ja tätä tapahtuikin sitten tämän tästä jostain kumman syystä...). Hetken aikaa neiti mietti, että kuka se tuolla tavalla ammuu ja tokaisi sitten, että: Hei, sehän on mummi!

Tässä muutaman päivää neitokaisemme on koettanut selvittää isälle, että kuka on perheessämme se todellinen pomo eli boss. Kun isi myönteli neidille tyyliin: Okay boss! tyttö vastasi tomerasti, että: Daddy, I`m not your boss, mom is your boss! Äitiä vähän hymyilytti...

Ja tänään tyttö tuumaili toiseen mummilaan ajaessamme, että: Mennäänkö isi kastelemaan pappaa? Minun pappa haluaa vähän vettä. Tällä neiti tarkoittaa pappaansa, joka meni taivaaseen pari vuotta sitten. Sitten neiti vielä tuumaili, että: Pappa on siellä taivaassa, ja Minni-kissa on siellä kanssa. Minni-kissa oli nii-iin ihana! Niillä on siivet, ne on enkeleitä.

On se niin ihana huomata, kuinka pieni lapsi nauttii ajasta sukulaistensa seurassa. Tässä olemme nyt toisessa mummilassa ja tuossa neiti juuri tokaisi ohimennen, että: Minä olen niin onnellinen, minä saan olla mummilassa!