Päivät ovat taas hujahtaneet melkoista vauhtia, mutta tässä ajattelin laittaa muutamia hauskoja kuvia meidän pikkuneidistä. Kaikkea tuo pieni ihminen keksii aikansa kuluksi, eikä se ihmettä vaadi, että tämänikäinen viihtyy.

Tuntuu jo sekin olevan iso asia, kun saa osallistua jokapäiväisiin askareisiin, kuten leivontaan tai ruoanlaittoon...

Ja viime viikolla taas leivottiin mummin kanssa. Kaikenlaista herkkua tuli niin pakastimeen kuin meidän massuihinkin täytteeksi...

Ja pikkuneiti tietty mukana touhussa, tomerana kuten aina.

Leipurinmyssy päässä (tosin tuolla tyylillä ei tainnut juuri hiuksia estää karkailemasta...) tämä tyttö taas suoriutui leipuri-assistentin roolistaan mallikkaasti.

1605676.jpg

1605672.jpg

Piirustelu ja kirjeiden kirjoittaminen on nyt myös kovin mieluisaa puuhaa. Tässä neiti laittaa mökin postilaatikkoon vähän kirje- ja piirustuspostia mummille ja ukille (tämä idis tytölle on luultavimmin tullut siitä, että isiltä on tullut tytöille postia Amerikoista ja itsekin ollaan takaisinpäin postia laittamassa).

1605688.jpg

Keinuminen on myös kovin suosittua nykyään. Ukki onkin ahkerana väsännyt keinun niin mummilaan kuin kesämökillekin ja etenkin tuo mökkikeinu on tosi mieleen.

Keinussa nimittäin haluttaisiin olla IHAN koko aika ja äidinkin pitäisi olla aina vauhtia lykkäämässä ja aina vaan KOVEMPAA ja KOVEMPAA pitäisi päästä!

Vauhdin huumassa näissä kuvissa...

1605680.jpg

1605685.jpg

Äiti on myöskin ollut intoa täynnä ja kasannut mummilan varastoista esiin kaikenlaista vanhaa tavaraa, joita on jo yhden autolastin verran viety kirpparillekin myyntiin. Lisää löytyy koko ajan ja huolestuttavasti alkaa näyttämään siltä, että mamma saa istua romujensa kanssa kirpparilla harvase viikonloppu.

Tässä testataan mamman vanhoja talvikenkiä. Hyvin mallasivat, juu...

1592489.jpg

Ja sitten vain ihan chillailtiin lauantain lämpimässä kesäsäässä, nautittiin siitä faktasta, että sai vihdoinkin vetäistä jalkaansa ne huippusuosikit, eli SHORRRTSSIT! ja kummasteltiinpa siinä puutarhatuolilla istuskellessa myös terassilla vipattavien murrrkkujenkin elämää...

1605692.jpg