Edellisessä postauksessa kertoilin siitä, kuinka pikkuneitimme kaipaa täällä Suomessa kesää viettäessään mm. omaa huonettaan siellä omassa kodissaan, kaukana Teksasissa.

Laitankin tässä nyt muutamia tietokoneen kätköistä löytyneitä kuvia pikkuneitimme huoneesta, sellaisia yksityiskohtia, joista äidinkin silmä saa iloa :-)

Ja kuten arvata saattaa, ikuisena kierrättäjänä ja kirpparihöperönä aika moni jutska on tarttunut mukaan juurikin garage saleista tai kirppareilta... :-)

1614976.jpg

Tämä pieni Aarikan enkeli on lahja isoäidiltä ja tämä suloinen enkeli suojelee pikkuneitiä seinähyllyltä käsin ja on mielestäni tosi kaunis ja hellyyttävä yksityiskohta neitosen huoneessa.

1614975.jpg

Nämä hauskat huopaiset korit ovat itse asiassa egg huntiin tarkoitettuja koreja, jotka löysin tässä kerran pääsiäisen jälkeisestä alemyynnistä. Mukaanhan niitä sitten tarttui muutamat (kun halavalla sai... mies on kuullut tämän lausahduksen ehkä liiankin usein, sori...) ja päätin laittaa pari tällaista hauskaa koria seinälle ja niissä majailee sitten mitä milloinkin. Yleensä kuitenkin näitä hauskoja, ystävättäreltä saatuja nallukoita...

1305979.jpg

Nämä cowgirl-jutut ovat sellaisia juttuja, jotka oli ihan pakko hankkia, kun pikkuneiti syntyä tupsahti maailmaan. Ajattelin, että ovat sitten muistona tytöllekin, kun kasvaa isommaksi ja muistelee lapsuus-aikojaan Teksasissa (jos jostain muualta itsensä  löytää, mene ja tiedä...) 1-vuotiskuvassa neiti heilui nämä vermeet päällä ja olihan kyllä mainion näköinen pikku cowgirl :-) Nyt tuntuu, että kuinka ihmeessä meidän iso neiti on voinut näitä joskus oikeasti käyttää. Niin ovat pieniä kenkiä ja hattuja...

1614977.jpg

Pikkuneidin yöpöydän kansi on kukan muotoinen. Löysin tämän kauniin pöydän vuosia sitten Pottery Barn Kids-liikkeen alemyynnistä ja väriltään pöytä oli vaaleansininen. Maalasin pöydän valkoiseksi ja mallaa nyt kivasti tytön huoneeseen. Pöydän pieneen laatikon kätköistä löytyy ne aarteista kallehimmat, eli kaulanauhat, leikkisormukset ja hiusharjat... Pöydän päällä neiti poseeraa noin puolivuotiaana ja lamppuna kirpparilta löydetty lamppu ja vieressä samoin kirpparilta löydetty puinen Nalle Puh.

1614973.jpg

Tämä on sitten neitosemme makuusija. Löysin tämän vanhan, mutta edelleen erittäin hyväkuntoisen sängyn erään lääkäriperheen autotallimyynnistä ja matkaan tarttui myös saman sarjan lipasto. Sängyn päällä ehdoton pikkuneitimme suosikki, Disney-kaupasta hankittu prinsessa-vuodekatos ja huomatkaa hauska ja TODELLA OSUVA Little miss drama-tyyny, joka osui silmiini Bombay Kids-liikkeen loppuunmyynnistä ... :-)