On tässä tosiaan tullut harrastettua kaikenlaista joutavaa...

Kuten huutokaupassa istumista...

Tässä viime viikolla, saimme äitini kanssa päähämme, että nyt mentiin tytöt läheisellä tanssilavalla järjestettävään huutokauppaan (mikä on kyllä kuoleva laji tätä nykyä, eipä enää järjestetä niitä vanhan ajan huutokauppoja kuin ennen, tämäkin oli tämän kesän ensimmäinen ja luultavasti viimeinen tällainen tässä lähistöllä).

Anyways, lähdin mukaan vähintäänkin skeptisenä ja vähän naurahdellen kaikelle romupaljoudelle, joka silmiemme edessä aukeni.

Mutta kun huutokauppa alkoi huomasimme äitini kanssa silmät pyöreinä ihastelevamme jos sun millaisia vanhoja esineitä ja tavaroita.

Ja innostuin siinä minäkin huutamaan, kahteenkin otteeseen sen verran innokkaasti, että käteen jäi jotain.

Nimittäin nämä...

1732320.jpg

Näitä tyttöpatsaita on varmasti moni nähnyt isovanhempien luona ja äidillänikin on itse asiassa samankaltainen. Mutta tämä jotenkin lumosi minut ja halusin sen huutaa omalle tytölleni muistoksi.

1732321.jpg

No niin. Siis taas Festivoja. Minulla taitaa olla jo haalittuna melkoinen rivistö näitä ihanuuksia ja kaikissa herrenpieksu kokoluokissa, mutta kaksi samankokoista oli vielä kiva ajatus... Ja minulla on tämä himskatin ongelma joka kerta... Eli kun halavalla sai, niin pitihän sitä... Oih...