Ystävättäreni loihti nämä maistuvaiset kolmioleivät Jazzeille ja suussa sulavia olivat nämäkin leipäset.

Ohje taas noin-mitoilla, muuttele maun mukaan...

PEKONI-KOLMIOLEIVÄT:

paahtoleipäviipaleita

n. 1-2 pkt Amerikan pekonia kuutioituna

n. 1 punasipuli silputtuna

n. 1-2 tomaattia kuutioituna

n. 50g majoneesia

salaatinlehteä

Paista ensin pekonikuutiot rapeiksi paistinpannulla. Siirrä talouspaperilla vuoratun lautasen päälle, jos haluat liian rasvan pois pekonista. Silppua punasipuli haluamaasi kokoon, samoin tomaatti (tomaatista otimme lisäksi sisuksen pois, niin leivät eivät menneet liian kosteiksi tomaatin mehusta).

Laita leipäviipaleet alustalle, levitä ohut kerros majoneesia, salaatinlehdet, kuutioitu tomaatti ja sipuli sekä pekonikuutiot. Laita toinen leipäviipale päälle ja leikkaa kolmion muotoon.

1759460.jpg

Tässä kolmioleivät loppusilausta vailla. Punasipuli tuo kolmioleipään kivan säväyksen.

1759464.jpg

Sitten vain leikataan kolmioiksi, pujautetaan leivät picnic-koriin ja matkaan!