Tunnustaudun totaaliseksi leffahöperöksi.

Ja mitei kaikenlaiset leffat menee...

Tykkään niin komedioista kuin chick flickeistä, eli niistä nyyhkyrakkausjutuista, draamoista, thrillereistä, actioneista, scifi-/fantasialeffoista ja lastenkin elokuvista.

Ainoastaan kauhuleffat jäävät katsomatta, poikkeuksetta!

Tällä mielikuvituksen määrällä varustettu ihminen kun ei kerta kaikkiaan pysty katsomaan, kuinka ihmisiä pilkotaan moottorisahalla tai manataan helvetin porteille...

-------------------------------------------------------------------------------

Eilen päätin taas pitkästä aikaa lähteä elokuviin.

Katsottavien listalla minulla oli juuri ensi-iltaansa tullut Wanted-elokuva, joka trailerinsa perusteella vaikutti varsin vauhdikkaalta ja mielenkiintoiselta action-leffalta.

Nimekkäät näyttelijät Angelina Jolie ja Morgan Freeman lisäsivät oman kiinnostuksensa tähän elokuvaan.

Ja vaikka alku oli niin tyypillinen nörtistä heroksi systeemi, ei se haitannut, kun sitä ei liiaksi märehditty.

Yliluonnollisia kykyjä omaavat salamurhaaja-veljeskunnan jäsenet taistelevat "pahaa vastaan" ja nuori toimistorotta löytää yhtäkkiä itsensä tämän veljeskunnan keskuudesta. Juonessa on muutamia yllätyksiä leffan loppupuolella ja pitää katsojan kiinnostuksen yllä alusta loppuun.

Sanoisinkin, että vauhdikkaat ja adrenaliinia suoniin pumppaavat kohtaukset, juonenkäänteet ja Angelina Jolie-Morgan Freeman kaksikko takaavat sen, että mielenkiinto säilyi läpi elokuvan.

Sen sijaan pääosassa ollut James McAvoy ei täysin vakuuttanut minua roolissaan, vaikka Atonementissa tekikin erittäin hyvän roolisuorituksen. Itse olisin kaivannut tähän rooliin ehkä vähän särmikäämpää ja rösöisempää näyttelijää. McAvoy oli niin kovin baby face ja toi ehkä liiaksi mieleen Spidermanin ja Tobey Maguiren.

Mutta varsin mielenkiintoinen ja antoisa elokuvakokemus tämäkin.

Wantedin traileri löytyy täältä:

http://www.youtube.com/watch?v=Z4pWuFv48Zk