Huh, kyllä huomaa, että syyskuu on tulossa ja sen mukana kerhot, koulut, harrastukset yms. yms.

Tuntuu, että ote lipsuu ja viikot hurahtavat, viikonlopuista puhumattakaan.

Tuntuu, että koko perhe juoksee kieli vyön alla sinne tänne ja välillä tuloskin on sen mukaista.

Käydään kaupassakin kaksi kertaa, kun ekalla kerralla unohdetaan ostaa se, minkä vuoksi alunperin kauppaan mentiin.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Lauantaipäivä oli ihan huippu, kotiin päästyämme olimme ihan puhki, ja makasimme koko perhe sohvalla ja kummastelimme, että johan on sippi olo.

Ja mielessä koko ajan kysymys, olemmekohan alkaneet jo pahasti amerikkalaistua... hmh...

Tässä esimerkki: kävimme lauantaina koko perheen voimin leffassa (se oli se Kung Fu Panda), sitten syömässä Ciciksessä (kiva buffet-paikka lasten kanssa, lähinnä siis pizzaa ja salaattia, vähän kuin Suomessa Rax vai mikä se nyt oli...), etsimässä kahdessa vai kolmessa paikassa neidille futiskamoja, ilmoittamassa neidin balettiin ja tutustumassa tanssikouluun muuteskin, kyselemässä tämän viikkoisen Summer Campin ohjelmaa YMCA:lta ja ostamassa neidille TaxFree-viikonloppuhulinan keskellä vielä kerhovaatetta (äidille ja isällekin taisi pari riepua jäädä tuolta reissulta käsiin...)

Ja tämän viikon neiti onkin ollut Summer Campilla YMCA:lla ranskalaisen pikkuystävänsä kanssa ja tuntuu, että tämäkin viikko on taas hujahtanut sitä vauhtia, ettei äiti enää pysy perässä.

Ensi viikko enää ns. vapaata ja sitten alkaa jo kerho- ja harrastusrumba. Tai no, ensi viikolla on neidillä jo ekat jalisharkat, neito alkaa potkimaan palloa osuvasti Kickers joukkueessa...

Ja balettiakin sitten jo tiistaina kokeillaan. Mutta pakko sanoa, että tämä tanssiharrastus ei ollut oma ajatukseni, vaan neidin itsensä harras pyyntö, joka päiväinen ja iltainen, siis joka välissä esitetty toive, Mä haluun äiti balettiiiin!!!

Itselläni on sen sijaan joku omituinen asenne koko balettia kohtaan. Päähäni on iskostunut kuva tiukoissa nutturoissa huuli mutrulla tanssivista pikkutytöistä, enkä tiedä miksi. Olettaisin, että täällä tämä pienille suunnattu baletti on vapaampaa ja koska me äidit istumme lasin takana tuntien ajan katsomassa, ei ehkä sellaista suosikkien suosimistakaan tapahdu. No, saas nähdä kuin käy... Olen varautunut kaikkeen, myös niihin tiukkoihin nutturoihin ja mutruiluun ja kiukutteluun.

Mutta tänään äippä aikoo unohtaa hetkeksi alkavat harrastukset, kerhot ja kaiken tuon ja kaartaa autonsa läheiselle mallille ja mennä parin muun mamman kanssa katsomaan uutuuselokuvan Vicky Christina Barcelona, jossa pääosissa Penelope Cruz, Scarlett Johansson ja Javier Bardem. Penelope ja Javierhan ovat pari oikeassa elämässä ja näyttelevät tässä ex-paria, joten suurella mielenkiinnolla odotan tätä leffakokemusta.

Traileri löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=S2cOYupX6A4

Ja sen jälkeen menemme syömään tänne: http://www.abuelos.com

Harvinainen vapaa-ilta, odotan innolla!