Niin se vaan syksy tekee tuloaan tänne Teksasiinkin ja eilen sateli vettä välillä ihan kaatamalla. Samoin tänä aamuna taivas on ollut harmaa ja sadetta on ilmassa.

Ei uskoisi, että viikonloppuna vielä pulikoimme uima-altaassa ja nautimme kesäisestä säästä. Tässä laitankin kesää haikaillen muutaman kuvan tästä asuma-alueeltamme, jossa on asukkaiden käytössä kuntosali ja ohjattua liikuntaa (tosin tällä hetkellä vain joogaa ja pilatesta, jotka kumpainenkaan eivät ole tarpeeksi aggressiivista tälle mammalle), kaksi uima-allasaluetta, kaksi lasten leikkipuistoa, tenniskenttiä ja pienoinen puttirata.

Näistä palveluista sitten tietty pulitamme ylimääräistä HOA-maksua joka kuukausi, joten ilmaisia huveja nämä eivät meille periaatteessa ole, vaikka alueella asustammekin. Ja tästä tarjonnasta meidän perhe käyttää lähinnä kuntosalia, uikka-altaita ja leikkikenttiä.

1890720.jpg

Tässä on näkymä ns. Club Housen viereltä, edessä pienoinen puttirata, takana häämöttää leikkikenttä ja oikealla sivulla toinen uima-allasalueista.

1890722.jpg

No tässä tämä pienoisputtirata nyt sitten... hih...

1890725.jpg

Leikkikentän takaa aukeaa kaunis lampinäkymä ja istuskelen usein tuossa puistonpenkillä ja katselen, kun ihmiset ovat kalassa järven rannalla tai juoksuttavat koiriansa vapaasti nurmella.

1890726.jpg

Tämä kuva on leikkipuiston reunalta, ja tykkäämme kyseisestä leikkipuistosta juuri sen takia, että täältä löytyy myös varjopaikkoja puiden katveesta ja lapset usein leikkivät täällä esim. viidakkoa.

1890765.jpg

Tämä kuva onkin jo sitten toiselta uima-allasalueelta, joka on lähempänä taloamme ja jossa tykkäämme käydä enemmän kuin Club Housen viereisillä altailla. Täällä on yleensä vähemmän ihmisiä (suomalainen kaipaa sitä omaa tilaa hengittää, tiedätte varmaan mitä tarkoitan...) ja väljempää uiskennella lapsen kanssa.

1890763.jpg

Taustalla näkyykin toinen leikkikenttä ja tämä alue on tosiaan enempi auringossa. Altaassa pulikoivat pikkuneiti ja isukki ja muutama muu hassu uiskentelija... :-) Viikonloppuna olikin tosiaan varmaan viimeisiä kertoja, että uimaan päästiin. Viilenneet kelit ja vesisade pitävät varmasti osaltaan siitä huolen ja syyskuun lopulla altaat suljetaan muutenkin talvikaudeksi.

-----------------------------------------------------------------------------------

Ja tähän perään haluan sitten vielä kiittää Doris50:ä ilahduttavasta tunnustuksesta, jonka hän antoi molemmille blogeilleni.

1890706.jpg

Kiitos kaunis siitä!

Ja sitten aina se yhtä vaikea päätös, eli kenelle tätä nyt sitten eteenpäin jakamaan?

Siis voi turkanen!

Mutta ajattelin nyt kuitenkin laittaa tunnustuksen eteenpäin muutamalle kivalle ulkosuomalaisblogille, joita tulee seurattua usein ja jotka minun kyllä jo pitäisi pikkuhiljaa lisätä seurattavien listaan (jota sitäkään en ole vielä saanut aikaiseksi blogiini lisätä... Teenkin sen kyllä ensi tilassa).

Ensimmäisenä tuli mieleeni Kulttuureja sekoitellen blogi, jossa Susa kertoo perheensä arjesta Las Vegasista käsin. Elämänmakuinen, räväkkä ja hauska blogi, jossa usein keskusteluja herättäviä puheenaiheita. Ja kivoja ruoka-ohjeita myöskin! 

Kalastajan vaimo on nuori nainen, joka kertoilee elämästään Norjassa. Mukaan mahtuu mm. kuvia hänen ihanista asu- ja meikkivalinnoistaan, sekä kaikesta muustakin, elämään ulkosuomalaisena liittyvästä, niin raikkaasti ja ihanasti naisellisella tavalla toteutettuna.

Bohemian itkupilli taas kertoilee arjestaan Los Angelesista käsin ja aiheina niin sisustus, valokuvaus ja pohdiskelu kaikenlaisista elämään liittyvistä asioista. Tiedossa paljon värikkäitä kuvia ja yksityiskohtia Losista tykkäävälle!

Kiinan Venetsiassa on itse asiassa tällä hetkellä Suomen syksyssä ja jos olen oikein ymmärtänyt (korjaa heti virheeni, jos löpisen tässä omiani), perhe odottaa tällä hetkellä kuumeisesti muuttoa kohti Intiaa ja uusia seikkailuja uudessa maanosassa. Elämänmakuista kirjoitusta lapsiperheen arjesta, monen maan välillä.

Banana Republic blogissa nuori suomalaisnainen on löytänyt tiensä Dominikaaniseen tasavaltaan ja kirjoittaa rennon letkeällä tapaa elämästään tuolla ihanalla, trooppisella saarella.

Siis tässä vain murto-osa seuraamistani blogeista, joita on niin ihana seurata ja kurkkailla, mitä kenenkin elämään juuri tällä hetkellä kuuluu. Tämä tunnustus siis kuuluu mielestäni kaikille meille naisille, jotka jaksamme arjen keskellä vielä harrastaa tätä bloggaamistakin!

Mukavaa viikon jatkoa teille kaikille täältä sateisesta Teksasista!