Labor Day viikonloppukin on ohitse ja tuntuu, että se oli melko tavalla ruoan tuoksuista ja makuista touhua koko pidennetty viikonloppu.

Lauantaina menimme tuttavapariskunnan luokse pikkuneidin kanssa yökylään ja päivä aloitettiin, yllätys yllätys! lasten kanssa elokuviin menemällä... :-) Miehet jäivät tekemään ruokaa (ihan tosi, meillä isukki tykkää kovasti ruoanlaitosta ja nauttii siitä ihan oikeasti, kuten toinenkin isukki) ja me mammat lähdettiin lasten kanssa pois jaloista.

Menimme katsomaan tämän elokuvan http://www.flymetothemoonthemovie.com/-, joka oli 3D-versiona ja minä jo meinasin kieltäytyä koko huvista, kun ajattelin hirmuisen mielikuvituksen ja herkkyyden omaavan tyttäreni säikkyvän päälle pomppivia hahmoja 3D-muodossa.

Mutta yllättävän hyvin meni elokuvissa olo. Kun oli vähän jänskempi kohta, neiti tyrkkäsi rillit pois päästään ja sitten taas takas, kun ei ollut niin jänskä kohta.

------------------------------------------------------------------------------------

Ja leffateatterista sitten ajelimme takaisin tuttavaperheen luokse, missä miehet olivat jo kovasti savustaneet lohta ja itse asiassa lohi olikin jo aika lailla valmista.

Näytti valmiina tällaiselta.

1875376.jpg

Ja sen lisäksi ja meidän yllätykseksemme, miehet olivat tehneet myös salaatin. Tosin melko pian huomasimme, että tästä salaatista tosin puuttui se itse salaatti.... Mutta sen lisäsimme sitten melko vähin äänin (pikkaisen piti kuiteskin asiasta huomauttaa... :-)).

Miehet rakensivat meille noutopöydän ja kun olimme ystävättären kanssa kattaneet pöydän, kokosimme lapsille ja itsellemme lautaset tällaiselta noutopöydältä. Huomaatko muuten, että se salaatti on vielä vaiheessa, tässä vaiheessa... :-)

1875377.jpg

Ja tässä oma lautaselliseni maittavaa savulohta, sitruunaa, salaattia, uuniperunaa kaikilla täytteillä, ciabatta-leipää sekä pirtsakkaa kastiketta kalalle.

1875378.jpg

Hyvää oli ja maistui, kuten aina :-)

 

Ilta jatkui lapsillakin melko myöhään, äideillä vielä myöhempään ja iseillä myöhimpään :-)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavana päivänä ei lounaan teko innostanut ja halusimme mennä jonnekin kivaan paikkaan lounaalle.

Jotenkin kummasti päädyimme taas lempparipaikkaani Abueloksiin, joka näyttää tältä...

1875355.jpg

Ulkoapäin ravintola näyttää tältä.

1875358.jpg

Itse olen ihastunut ravintolan sisätilojen tunnelmaan...

1875359.jpg

Ravintolan keskellä on ikäänkuin sisäpiha, aivan kuin aitoon meksikolaiseen tapaan ja ehkä juuri sen vuoksi tämä ravintola on minusta erittäin viehättävä ja romanttinen paikka.

1875356.jpg

Ja keskellä ns. sisäpihaa on tämä kaunis suihkulähde, jonne meidänkin pikkuneiti on tipautellut jo muutaman lantin elämänsä aikana...

Ja minä söin taas vakkari-annoksen, chicken quesadillat, jotka ovat itse asiassa alkupaloissa, mutta tosi iso annos ja riittää minulle ihan pääruoaksi...

1875379.jpg

Mies tilasi itselleen toisenlaisen alkupalan ja tämä oli nimeltään chicken nachos. Erittäin rasvaisen oloinen, mutta tosi maukas annos tämäkin. Pakko oli vähän maistaa...

1875375.jpg

Niin että melko tavalla oli taas ruokapainotteinen viikonloppu ja olo oli eilen sitä luokkaa, että nyt taas vähän kevyemmin tätä ruokapuolta... Noh, katsotaan.

Grillissä paistuu juuri tällä hetkellä kanan rintafileitä ja aion tehdä jotain kanaherkkua myöhemmin illalla. Hmm, ei taida tuo Suomesta tuomani Koskenlaskija paprika-sulatejuusto ainakaan keventää tuota suunnittemaani annosta... :-)