1929506.jpg

Olen ihan hassuna thairuokaan tai yleensäkin aasialaisiin keittiöihin. Tämä ravintola on yksi monista thaipaikoista täällä asuinpaikkakunnallamme, mutta jostain syystä päädymme usein juuri tähän ravintolaan.

Ruoka on siellä aidon thairuoan makuista ja tunnelmakin vähän kuin Thaimaassa. Miehen kanssa olemme käyneet Thaimaassa vain kerran (sinne haluaisin kyllä lähteä matkalle milloin vain uudestaan) ja siitäkin on aikaa jo herttinen, vuosikausia, mutta erityisesti ruoka on jäänyt tuolta matkalta mieleen ja tämä ravintola osaa valmistaa erittäin hyviä kanacurryruokia, jotka ovat muutenkin mielestäni thaimaalaisen keittiön vahvuuksia.

1929509.jpg

Minä tilasin itselleni Massamun Chicken annoksen ja mies Pad Thain ja yleensä jaamme annokset puoliksi (kuten Thaimaassa on usein tapana). Tässä oma annokseni. Huomatkaa kaunis porkkanasta tehty perhonen (näkyyköhän tuo nyt tuossa kuvassa kovinkaan hyvin...)

1929510.jpg

Tulisuusasteet on luokiteltu seuraavasti. Itse valitsen yleensä Hot level 2, eli mildin, mieheni mediumin ja jotkut pähkähullut sitten jopa tuon Kill Me-luokan, joka on kyllä jo sitä tulisuusastetta, jota en ihan herkästi kellekään suosittele...

1929507.jpg

Itselle tuo mild-tulisuusaste oli tällä kertaa vähän liian laimea, hivenen olisi saanut potkua olla enempi, mutta olen huomannut, että sitten jos tilaan mediumin, se on useasti ihan liian tulista, sen vuoksi otan varovasti ja tilaan aina mildin.

Hyvää oli taas ruoka ja massut pulleina lähdimme kotia kohti.

--------------------------------------------------------------------------------------

Lähellä tätä ravintolaa on myös yksi lempiruokakaupoistani, Central Market, jossa on tosi laajat ja laadukkat valikoimat ruokatarvikkeita ja etenkin vihannekset, kasvikset, hedelmät ja marjat ovat tosi tuoreita ja rapsakoita.

1942296.jpg

Alla muutama kuva Centun vihannesvalikoimista.

1942292.jpg

Asparagukset jäiden keskellä. Aika vekkuleita... :-)

1942293.jpg

Ja tässä erivärisiä kaaleja jäiden keskellä myöskin...

1942294.jpg

Vihannekset ovat kivasti esillä ja minä pidän noista puisista laatikoista, joissa kaikki ovat esillä.

1942295.jpg

Tomaatteja riitti taas joka lähtöon...

Eli ruokatunnelmissa täällä ollaan taas vaihteeksi oltu :-)

Mukavaa sunnuntaita kaikille!