Ohhoh, menipäs tässä taas useampikin päivä ohitse ihan huomaamatta.

Viikonlopun työllistäjänä oli kyllä ylivoimaisesti perjantaina ja lauantaina pitämäni garage sale. Aamuvitoselta ylös ja autotalliin rymyämään romuläjien keskelle. Aamukutoselta garage sale kyltit tien varsille. Aamuseiskalta autotallin ovet auki ja Good morning! Tervetuloa garage saleen!

Olin jo koko syksyn ajan kerännyt autotalliin kaikkea ylimääräistä niin ullakolta, tytön huoneesta, omista kaapeista kuin autotallin kätköistä ja olihan se taas järkytys huomata, millainen määrä meillä ON TÄTÄ ROMUA!!!

Huh huh. Siinä sai kyllä tosissaan laittaa autotalliin puutarhakaluston pöytää ja olohuoneen pöytää, että sai tätä roipetta esille ja siitä huolimatta joutui vielä ulos drivewayllekin ripottelemaan loput tavaroista.

Perjantaina pidin garage sale yksikseni, lauantaina sain seurakseni kaksi ystävätärtä ja lauantaina sitä tavaraa vasta olikin. Koko driveway täynnä lastenrattaista vessanmattoon...

Mutta oli oikein kannattava garage sale ja näillä rahoilla voin nyt sitten ostaa tytölle vihdoin viimein uuden keinun takapihalle. Jos vaan sellaisen löydän, sillä ihan yksittäistä, yksinkertaista keinua on täältä vaikea löytää. On kyllä vaikka millaista ns. playground-settiä keinuineen, liukumäkineen ja kiipeilytelineineen, mutta ihan tavallista, suomalaiselle lapselle tuttua yksinkertaista keinua ei tahdo löytyä mistään.

Noh, katsotaan josko vielä onnistaisi...

Tässä kuiteskin muutama kuva garage salestani ja kuten huomaatte, tavaraa on ollut ihan KIITETTÄVÄT MÄÄRÄT!

1968627.jpg

Tämä kuva on jalkakäytävän suunnalta drivewaylle päin. Ja ottakaa huomioon, että autotallissakin on tavaraa yllin kyllin... Järkyttävää, eikö vain?

1968625.jpg

Autotallin sisällä minulla oli enimmäkseen erilaista sisustustavaraa myynnissä. Tämä pöytä tyhjenikin aika kivasti. Ainoastaan nuo jouluiset Phaltzkrafin astiat jäivät ja laitoinkin ne takaisin keittiön kaappiin, ehkä näille löytyy käyttöä joulun pyhinä.

1968650.jpg

Ja nämä kaikki ovat pikkuneidin roipetta. Onneksi kaikki matot, tyynyt, istuimet ja isot ulkolelut menivät kaupaksi. Isoja tavaroita kun on vähän vaikeampi säilyttää, kun ovat niin tilaa vieviä. Tämä kasa onneksi tyhjeni aika nopeasti, mutta vielä jäi tästä kaikesta hävityksen kauhistuksesta yhteensä neljä muovilaatikollista tavaraa ensi kevään garage salea varten. Täällä kun saa pitää garage saleja vain kahdesti vuodessa ja keväällä taas aion istua kaksi päivää tiiviisti autotallissa, toivoen pääseväni taas eroon kaikesta ylimääräisestä.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt olisinkin utelias tietämään, että harrastatko sinä garage saleja, kierrätystä tai kirppareita? Onko sinun asuinpaikallasi tapana kierrättää tai onko sinulla tapana kierrättää? Vai mitä tapahtuu teidän vanhoille leluille, vaatteille, tarpeettomille astioille tms.

Täällä paras tapa kierrättämiseen on garage salet, eri tuotteisiin erikoistuneet kirpputorit ja lahjoittaminen vähäosaisille tai tietyille järjestöille.