Tunnustaudun leffahöperöksi, mutta että vielä TV-sarjatkin koukuttaa....

...Voi jessus!

No joo, todellisuudessa en seuraa näitä sarjoja tiiviisti nenä kiinni ruudussa joka viikko, mutta koetan kuitenkin seurata näitä suht usein ja etenkin juuri alkanutta Dancing with The Starsin seitsemättä!!! seasonia, josta on salakavalasti tullut yksi ehdoton suosikkini.

Niin upeaa tanssia ja koreografiaa, upeita pukuja ja näyttäviä pareja!

Ei voi mitään, mutta kyllä vaan koukuttaa!

1955220.jpg

Ensimmäisellä viikolla sarja tuli kolmena iltana viikossa, tällä viikolla sentään vain kahtena iltana. Ja siinä sitä istuttiin ruudun ääressä koko jengi. Ja pikkuneiti huusi aina tanssin alettua, että: Let's dance partner!

1955212.jpg

HOUSE

 Dr. House on yksi ehdoton suosikkini. Tätä sarjaa on vain jotenkin hauska katsella. Kerrankin lääkäri, joka ei ole tyypillisen imelä ja yliempaattinen, vaan kertoo faktat faktoina ja on usein tosi tunteettoman ja sarkastisen oloinen, kuivan huumorin omaava, milteipä sydämetön paskiainen... :-)

1955222.jpg

Law & Order: SVU

Muistan vieläkin, kuinka olin raskaana ja riskiraskauden vuoksi kolmen kuukauden tiukassa vuodelevossa, tuijottaen joka ikisen SVU:n jakson. Tuona aikana sarjasta tuli yksi suosikeistani. Mariska Hargitay on uskottava ja empaattinen roolissaan erikoisuhriosaston poliisivaljakon naispuoliskona ja Christopher Meloni kaksikon miespuolisena puoliskona ei juuri vedä lyhyempää kortta.

------------------------------------------------------------------------------------------

Mikä sarja sinua koukuttaa? Vai tuleeko TV-sarjoja seurattua?

Taitaa se BB koukuttaa siellä Suomessa, itse en ole seurannut sitä täällä enkä Suomessa.