Vasta muutama päivä sitten luin erään toisen mamman blogia hekotellen, sillä siinä äiti nolona tunnusti, että kaapin kätköistä oli löytynyt joululahjaksi tarkoitettuja paketteja lapsille.

Noh, samaa kuuluu tänne suuntaan. Olimme eilen kyläilemässä tuttavaperheen luona, ja siinä ihastelimme perheen poikien pikkulegoja ja harmittelimme, kuin tytöille on niin vähän pikkulegoja tarjolla (tarkoitan siis sellaisia tyttömäisiä värejä ja noin, turhamainen kuin olen...). Siinä puhelimme asiasta ja yhtäkkiä jähmetyin paikalleni. Siis totaalisena shokkina tuli taas tälle blondille oma tohelointi ja varhaisdementia!

Sillä yhtäkkiä aivojeni syvimmistä kätköistä tulla pulpahti muistikuva, että voi jumankekka, meillähän SIIS ON tytöille suunnattuja legoja, nimittäin vaatehuoneessa, ylähyllyllä, Victoria's Secretin kassin uumenissa!!! Voi per**** tätä toheloa taas kerran!

Sinnehän ne piilotin joulun alla, kun neiti alkoi olemaan niin uteliasta sorttia, etteivät joululahjaksi tarkoitetut lelut voineet enää olla alemmilla hyllyillä, kun uteliaat sormet ja pari silmiä tiirailivat kaikki äidin kätköt läpi.

Ja tänä aamuna oli kuulkaas ilo ylimmillään, kun annoin tämän yllätyksen tytölle!!!

Ja tämä ylläri tuli kyllä äidinkin mielestä kuin kreivin aikaan. Martin Luther Kingin muistopäivän vuoksi ei nimittäin kerhoilla tänään perjantaina eikä myöskään maanantaina. Ja äippänä olen jo ollut hivenen huolissani action-puolesta, ettei tyttö täysin tylsisty äidin seurassa tai jämähdä lastenohjelmien lumoihin...

Niin että äitikin oli iloinen tästä ylläristä ja tuolla olohuoneen lattialla touhutaan nyt täysin legojen lumoissa, jo toista tuntia... Jessss!!!!

Löysin muuten tämän legosetin (niinkuin paljon muutakin) garage salesta ennen joulua ja maksoin legoista, muutamasta kirjasta ja lelusta yhteensä 10 taalaa, en tosin tiedä, mitä tuollainen setti mahtaa kaupassa olla, mutta tein mielestäni hyvät kaupat, sillä vastaavia pikkulegoja tyttöjen väreissä ei juuri kaupoissa näy.

Ja toinenkin yllätys löytyi tuolta Victorian salaisuus-kassista. Nimittäin viisi lastenkirjaa (nekin jäivät käteen garage salesta) ja Disney Storen prinsessasetti, jossa Polly Pocket tyylinen Belle hirviöineen...

Otankin tässä nyt tietoisen riskin ja jätän nuo loput lelut odottamaan toukokuista syntymäpäivää. Luoja paratkoon, jos unohdan ne edelleen tuonne ylähyllylle lojumaan!

Tässä tulee jo väkisinkin oma äitini mieleen, joka kätki usein leipomiaan keksejä allekirjoittaneen sokerihyppysistä ja uskokaa tai älkää, edelleen on yksi keksipurnukka hukassa! Saapa nähdä, mistä tuokin keksipurnukka jonain päivänä vastaan kävelee ja missä kunnossa keksit mahtavat siinä vaiheessa olla...

Ihanaa äiti (ja oikeassa olet rakas mieheni), olen siis tässäkin suhteessa kaltaisesi!

1220161.jpg

Jaahas, taitaapa neidin olotila kuvastua parhaiten tuosta ilmeestä, kun pääsi aamulla näiden kimppuun...