Viikonloppuna tuli touhuttua kaikenlaista. Oli neidin jalista, oli garage salea, oli kaupungilla pörräämistä ja sitä sun tätä.

Perjantai-iltana ajaa hurautimme Suomi-vieraamme kanssa läheiseen pikkukaupunkiin, jossa on kivoja pikkuputiikkeja, kauppoja ja ravintoloita. Alue on vähän vauraampaa ja se näkyy täällä heti kyllä katukuvassa. Tämän kaupungin tunnelma on vauraudestaan huolimatta kuitenkin hyvin rento ja siellä täällä on ihania ravintoloita ja kivoja terasseja, joilla ihmiset istuskelevat nautiskellen kupposen kuumaa tai lasin kylmää ja nauttivat viimeisistä kesän auringonsäteistä iloisin mielin.

Ajattelimme mennä viettämään perjantaita ihan vain haistellen tunnelmaa ja katsellen ihmisiä ja rentoutua. Ensin poikkesimme neidin kanssa lempparikirjakauppaamme: Barnes & Noblesiin, jossa on lapsille oma viehättävä kirjaosastonsa, ja jossa meidän pikkuneiti taitaisi viihtyä tuntitolkulla.

Siellä sitä taas istuttiin Nalle Puhin metsässä ja ahmittiin kirjoja kaikenlaisia.

1929491.jpg

Kirjavalikoimat ovat lastenosastolla tosi laajat. Tosin hinnat usein vähän meikäläisen kukkarolle liian kovat, mutta pikkuvinkki: alehyllyistä bongailee tämän tästä hyviä löytöjä ja useimmiten hinnat jäävät alle 10 taalan.

1929493.jpg

Kirjahetken jälkeen kävelimme tässä viehättävässä keskustassa ja ihailimme kaunista rakennustyyliä ja vehreää, puistomaista aluetta luksusputiikkien ja ravintoloiden lomassa.

1929496.jpg

Noissa pylväissä minua kiehtoo jokin, ja ne tuovat mieleen eurooppalaisen rakennustyylin ja tunnelman muutenkin.

1929497.jpg

Tuolle hauskalle penkille olisi hyvin voinut istahtaa istumaan ja seuraamaan ohikulkevia ihmisiä.

1929501.jpg

Coachin liike häämöttää puistoalueen takana. Ihania, ihania laukkuja... Oi joi...

1929499.jpg

Nämä köynnökset ovat minusta aivan ihania. Ja väri aivan uskomattoman vehreä. Voi kun saisi tällaisen virityksen omallekin pihamaalle. Ja tuon katoksen...

1929502.jpg

Tässä yksi tunnelmallisista ravintoloista. Pitänee joskus kokeilla...

1929503.jpg

Näiden verhojen takana ihmiset seurustelivat ja nauttivat illallista. Jotenkin tosi romanttinen tunnelma oli näissä terassihuoneissa...

1929498.jpg

Iloista viikon alkua kaikille!

P.S. Ai niin, meinasi unohtua. Oli nimittäin ihan pakko vielä lisätä tämä linkki. Avaahan tämä: http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk, jos haluat nähdä oikein miehekästä naurahtelua... ;-)