1990703.jpg

No niin. Taisin jo jossain vaiheessa aiemmin puhella jotain sen sorttista, että minun tekisi mieli perustaa taas uusi blogi. Blogi, joka on omistettu vain ja ainoastaan valokuville.

Ja niinpä jokunen päivä sitten lopulta tein sen. Avasin vihdoin ja viimein oman valokuvablogin. Ajattelin, että nyt on aika alkaa purkamaan tuota järkyttävää valokuvamäärää ja saada vähän itsekin jotain käsitystä siitä, että millaisia kuvia sitä on vuosien aikana tullut otettua.

Mukaan mahtuu siis niin uusia kuin vanhempia valokuviani. Ja aiheet laidasta laitaan. Minulla kun tuo kamera on oikeastaan aina mukana (ei nyt ehkä sentään ruokakaupassa tai bensiksellä...), niin kuvia on kertynyt vuosien varrella mittav määrä. Ja mukaan mahtuu niin onnistuneita, kuin vähemmänkin onnistuneita otoksia, hikeä, kiroilua, puskissa kyykkimistä, odotusta ja joskus harvoin myös suunnatonta onnistumisen tunnetta. 

Jos valokuvat aiheena kiinnostavat, käy ihmeessä kurkkaamassa uusi valokuvausblogini ja kerro, mitä olet kuvistani mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita ;-)

Mutta nyt taidan lähteä ajamaan WalMartiin ja ostamaan vähän multaa takapihan kukkasille. Tarkoitus olisi vähän siistiä tuota pienen pientä pihamaatamme. Saas nähdä, miten tämä multasormi taas innostuu...

Mukavaa viikon alkua kaikille!