Tässä yksi ilta iski ihan armoton hinku saada nachoksia.

Siis ei pelkästään nachoja, vaan sellainen kiva annos, joita täällä saa usein tex-mex ravintoloissa alkupaloiksi.

Siis nachoja, venyvää ja suussasulavaa cheddar-juustoa, grillattua kanaa ja pilkottuja jalapenoja. Sitten koko setti uuniin pieneksi hetkeksi, uunista ulos, lautaselle ja annoksen päälle vielä guagamolea, pico de galloa ja sour cremea (vastaa kermaviiliä).

Guagamolen teen aina itse tuoreista avocadoista, sitruunamehusta, ripauksesta sokeria ja suolaa. Samoin pico de callon teen aina itse. Siihen silppuan valkoista sipulia, tomaattia, cilantroa (en osaa sanoa, saako tätä Suomesta, ehkä etnisistä ruokakaupoista voi löytyä), ripaus suolaa, sokeria ja uutta SantaMarian lemppariani (joka löytyi Suomesta) LimePepper-maustetta.

Ja kylläpä se taas maistui. Ainoa moka, jonka teimme, oli se, että nachokset olivat ehkä hivenen liian pitkään uunissa, jolloin juusto meni jo vähän kovaksi, ravintoloissa on erittäin pehmeää ja miltei juoksevaa. Eli ihan muutama minuutti uunissa riittää!

1803479.jpg

Tässä nachokset matkalla uuniin...

1803480.jpg

Ja tässä nachokset matkalla suuhun... :-)